torsdag 26 februari 2009

Det finns inget trick...

det är bara hårt arbete, men det går att med virknål gå 8 varv ner, ändra en maska och få till rätstickning upp igen över en ca. 20-30 cm. Men jisses, så lång tid det tar! Det blev fördelat tidsmässigt över en kväll och en förmiddag, men nu är jag på banan igen, inget syns i stickningen och jag stickar på. Regnbågssjalet är inne på andra nystan, tror inte att det räcker, får i så fall införskaffa ett nystan till någonstans ifrån.

Var i väg igår till en tygbutik och till en garnbutik pga. att Lilla Sonen skulle skjutsas till en kompis långt hemifrån, och då får man ju passa på att se sig ikring. Stora Dottern var med och blev lika förälskad i allt tyg till lapptäcken. Hon fick köpa två bitar, som vi kanske ska göra varsin väska av. Bild kommer senare på olika inköp. Börjar inse att februari kommer att få ett negativt resultat pengamässigt, men vi får väl se i nästa vecka.

1 kommentar:

Cathis stick och sy sa...

Hej
Jag har köpt Kauni från http://www.garnkorgen.se/
Hon är snabb på att skicka.Vet ej hur hon ligger prismässigt mot andra men jag handlar en hel del frn henne.HA en bra dag
Catharina