torsdag 5 februari 2009

Ett litet personlighetstest!

Jag hittade det här och det var ganska kul, men inte helt lätt faktisk, varför får man inte kryssa mittemellan? Och varför får man inte hoppa över några frågor eller få flera alternativ? Jag ska då också alltid gnälla........Och sedan finns det väl några yrkesval i nedanstående som har haft mitt intresse, men aldrig har blivit av........Kanske i nästa liv?

Din personlighetstyp:
Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.

Karriärer som skulle kunna passa dig:
Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.

9 kommentarer:

Eldstickan sa...

Den hade Tony med som present men programmet var i tisdags, han hade en GRÅ sjal. Hennes var lite för brokig för min smak;o)

Mia stickar sa...

Oj så svårt det var jag gav upp, ville ofta kryssa mitt emellan eller ha fler alternativ. Men på din personlighet du fick fram verkar du var en rar människa!

Rosenvante sa...

Håller med jag ville också kryssa mellan flera gånger men jag har gjort den, resultate finns snart på min blogg.

Eldstickan sa...

Jag gjorde testet stämde bra men jag "tappade" det på vägen till bloggen. Ja det ser ut som di´na "musslor" hajar dock inte riktigt hur man gör??? Argh...

Birgitta sa...

Hemmafru låter väl som en härlig karriär!

Rosenvante sa...

Du har fått en utmaning på min blogg.

Karin sa...

...och av mej oxå!

kaanon sa...

Vad lustigt, vi fick precis samma resultat... :) Var det inte så även på Mitt ord-testen? ;)

Madame sa...

Det ser rigtig sjovt ud! Jeg har også prøvet sådan en test, men det var ikke denne her, og jeg fik at vide, at jeg ville egne mig som bibliotekar :o)
Tak for linket!