söndag 8 februari 2009

Tröja till en kille!

Finns det någon som har ett enkelt mönster på en vanlig killtröja till en kille med stl 170 ungefär? Jag blir tokig på beskrivningen ifrån Drops, där man ska sticka uppifrån och ner. Jag förstår inte beskrivningen, det kan vara jag, det är fel på, troligen, men snart får han en sjal i stället, det vet jag i alla fall hur man stickar eller virkar!

4 kommentarer:

Maja sa...

Sticka uppifrån och ner är krångligt tycker jag. Men det finns ju många beskrivningar på Drops som börjar nerifrån. Ska det vara en olle? Eller en tunnare tröja?

Anonym sa...

Nej inte Maja utan Annela. Glömde logga ut från hennes blogg.

Losarinas mor sa...

Håber du får noget hjælp :-) Stakkels fyr, hvis han skal gå rundt med et sjal :-)

kaanon sa...

Du har blivit en riktig hejare på virkade sjalar nu! Jättefin! Jag tror inte att jag pratat om min flytt så mycket för den är ganska hastigt uppkommen. Flyttar dock inom samma kommun, bara ca 1,5 km från där jag bor nu. Men nu får jag komma ner på marken med både gräsplätt och altan och allt i samma våningsplan. Det är ett litet parhus. Vilken lycka! Jag tycker också att en tröja vore bra, får garnet att visa sig, men funderar bara på om garnet räcker. Jag tycker de där sydamerikanska tröjorna brukar se så sköna och härliga ut. Man skulle ju kunna sy ärmar och en luva kanske i nåt annat material.