fredag 20 mars 2009

Nu är man bra mallig!

Båda barnen har skaffat blogg, så det skrivna ordet fortsätter i familjen..........
Stora Dottern har haft sin ett tag, den handlar mest om hästar, och inläggen är inte så frekventa. Lilla Sonen fick sin idag efter mycket tjat. Han kommer så småningom att sköta den själv, men får lite hjälp i början. Den handlar såklart om Lego, stora passionen i livet. Så håll till godo:

http://clariiiza.blogspot.com/

http://legofantasten.blogspot.com/

7 kommentarer:

Rosenvante sa...

Det ska du vara, gulliga ungar du har. Kul att det går i familjen med bloggandet, när kommer stora kärleken igång med sin blogg då?

Unknown sa...

Hvor er en dejlig familietradition :-)

Samtal från min trädgård sa...

Tyvärr är inte Stora Kärleken det minsta intresserad utav att skriva eller använda datorn, så det får stå för resten av familjen, han är glad och nöjd ändå!

ylva sa...

Det är bara att gratulera!

Junebacken sa...

Visst är det kul när ungarna bloggar också! Min dotter har också en blogg och även den handlar mycket om hästar, förstås. Jag ska visa din dotters blogg, de kan ju ha lite glädje av varandra. Hur gammal är hon?

Karin Grøn sa...

Hvor herligt at de også blogger- Det er sørme flot de finder tid til det.
Herligt at se dine pelargonier- man bliver i et vældigt humør af at dyrke selv.
Jeg har lige haft forårsbål i køkkenhaven hvor alt det visne og triste er fjernet og brændt og nu skal der fræses og sås kalk og naturgødning og så skal der gøres klar. Måske når vi også at få lidt kartofler i jorden så vi kan få dem tidligt. De skal lægges under plastik for de lover sne og kulde i den næste uge, men vi krydser fingre.

LenaL sa...

Så jättekul att ungarna bloggar också!

Ha det så jättegott!