torsdag 5 mars 2009

Och nu till något helt annat!

Man behöver ju muntra upp sig också ovanpå allt, så jag tänker börja på något i detta garn. Det blir säkert en sjal. Garnet till vänster är en väldigt ljus limefärgat 100% merinoull, köpt i höstas på Tradera av Tant Ara, som säljer ljuvliga garner och alltid är så supertrevlig och snäll. Garnet till höger är en vårgrön/limefärgat entrådig Fårö-ull, även den införskaffat på Tradera i höstas.

Jag var inne på ett mönster, som kom med tidningen Drömhem och Trädgård nr 2/2009, ett spetsmönster. Jag har försökt att börja tre gånger, men inte lyckats. Maskantalet stämmer inte efter ett tag, fast jag känner igen mönstret ifrån min UFO, Superkarlan, som ligger i en korg någonstans. Vi får väl se hur jag gör framöver, men just nu har jag bara Lilla Sonens svarta tröja på stickorna. Det är lite för lite, behöver ha lite att växla med.

2 kommentarer:

Cathis stick och sy sa...

Hej
Tack för kommentaren.Känns lite tokroligt att köpa nya böcker när jag nyss städat ut sisådär en 10 böcker i samma ämne som jag aldrig använt.Men dessa har jag först lånat och titttat i och sen köpt.De "utstädade" var köpta via bokklubb och då kan det ibland bli nåt som inte passar.Nu passade mina avlagda böcker i bokhyllan hos min kompis så de kommer nog till användning ändå.Lycka till med sjalen.Hoppas du får rätsida på maskorna.Ha en trevlig dag
Cathi

nynne sa...

dit garn ser meget fint ud