söndag 15 mars 2009

Om lilla katten!

Nu vet vi nästan med säkerhet, att den hör hemma en bit härifrån hos en av Lilla Sonens kompisar. Men hur den kunna komma hit och just till vårt hus är mig en gåta, det finns många hus på vägen hit. Sedan är det ingen kattfröken utan en liten kattherre på 9 månader, som lyder namnet Jam Jam. Den är supermjuk i pälsen, enligt både ägaren och Stora Kärleken, som tog ut den från soffan. Den hade inte varit hemma sedan i fredags, så vi hoppas, att den har hittat hem nu.

I huset har vi besök ifrån Stora Staden. Lilla Sonen har en kompis, som är här över dagen. Stora Dottern är lite småsjuk med halsont och snuva och Stora Kärleken bara jobbar och jobbar. I går var han borta under hela eftermiddagen och i dag under förmiddag+eftermiddag. Men bussar och lastbilar ska ju rulla, så det är bara att ställa upp.

Själv har jag lagat mat och virkat på mina sittunderlägg. Jag måste nu ta tag i alla mina UFO's som ligger i korgar och överallt. Vissa kommer jag inte ens i håg, vad det är, men jag får väl läsa bakåt i bloggen! Sedan har jag väldigt mycket kläder, som väntar på reparation, så jag måste liksom sätta mig och ta tag i det. Man kan inte bara nyproducera utan får underhålla det man har.

I morgon kväll blir det helt säkert Stickcafé. Jag tror, att jag ska försöka hålla mig pigg och gå dit. Får väl hitta någon UFO och göra färdig.

14 kommentarer:

Rosenvante sa...

Skönt att det löste sig med kissen. Hoppas den hittar hem till rätt hus nu då. Har använt min symaskin till lagning idag. Jag får kli i fingrarna är nog lite allergisk mot den. =) Inte min grej att sy. Hoppas du inte smittas av dottern nu bara så du kan komma iväg i morgon.

Junebacken sa...

Vad skönt att mysteriet är löst. Så det var en liten grabb, jag som tyckte att den såg precis ut som en liten fröken, hihi.

Cathis stick och sy sa...

Det är ju skönt att veta att den har ett hem.Har haft nån katt som funnits på våran tomt ibland och man känner sig lite hjärtlös när man bara nonchalerar den men har de ett annat hem så här det nog inte så bra att släppa in dem.Kalaset blev lyckat men mitt huvud är lite trött.Trodde att 11 åringar var lungnare än 7 åringar men visst inte lika mycket fart men betydligt mycke mer surr.Åhja det är ju bara kalas en gång om år så det får man leva med.De har ju så roligt.Ha det bra
Catharina

Anonym sa...

Naaaw, så söt. Han gillar väl samtal i din trädgård :)

Mia stickar sa...

Vad skönt att det löst sig med kissemiss! Det är nog säkert så att han gillar din trädgård!

Madame sa...

Sikk en dejlig lille kat! Jeg håber, den har fundet hjem igen, så der ikke sidder en familie et sted og savner den.

Karin Berg sa...

Skönt att det löste sig med katten. Och ha det så trevligt på stickcaféet ikväll :-)

Karin Grøn sa...

Hold da op du er aktiv. Herlig historie med den lille kat. Det giver så dejligt et afbræk i hverdagen at blive mindet om, at vi er en del af den natur og de dyr der bor rundt om os.
God arbejdslyst med UFOerne. Man har det så gdot med sig selv når de er af vejen.

Helle : sa...

Vi må håbe at den lille kat finder vejen hjem, men hvor var den da sød, ikke til at stå for.

Strikkeheksen sa...

Uh jeg er ikke sikker på, jeg kunne lade den gå ;-)Han er så fin.

Mommonii sa...

Känn dig smickrad, katter väljer noga när de tänker byta hem! Framför allt om han redan bor på ett ställe där han har det bra.

Kanske tänkte han på alla garnnystan han kunde busa med hos dig?

Annela sa...

Du har nåt att hämta hos mig :)

Mette Lykke sa...

jeg håber den søde lille missekat har fundet hjem igen...

Bloggullet sa...

En sån söt liten kissemiss.
Kramar